Sikker forbindelse til en bestemt app

Du skal slå tilgængelighed til for Kaspersky-appen for at bruge denne funktion.

Sådan konfigureres automatisk aktivering af en sikker forbindelse til en bestemt app:

1. Åbn VPN.
  2. Tryk på Indstillinger > Smart beskyttelse.
  3. Tryk på Apps.
  4. Vælg en app fra listen over enhedens installerede apps.
  5. Vælg Ved åbning af appen, og angiv, hvilken handling programmet skal foretage, når du åbner denne app:
    • Gør forbindelsen sikker. Kaspersky-appen aktiverer en sikker forbindelse, når du åbner denne app.
    • Spørg. Kaspersky-appen viser en meddelelse og beder dig om at aktivere en sikker forbindelse, når du åbner denne app.

Tillad Kaspersky-appen at sende dig notifikationer. Ellers kan appen ikke advare dig og tilbyde at oprette en sikker forbindelse. For information om konfiguration af meddelelser henvises til din OS-dokumentation.

• Gør ingenting. Kaspersky-appen aktiverer ikke en sikker forbindelse, når du åbner denne app.
  6. Tryk på Anvend.
  7. Tryk på VPN-server, og vælg den virtuelle server du vil bruge, når du åbner denne app.
Sidens top